Саопштења


 

САОПШТЕЊЕ::: 02.07.2012. ЗАШТО СЕ МЛАЂАН ДИНКИЋ БАВИ КАДРОВСКИМ РЕШЕЊИМА?

    

 

Нова Србија очекује да мандатар будуће владе  Ивица Дачић састави кабинет који ће што пре преузети одговорност за тешку ситуацију у којој се Србија налази, али не очекујемо да Млађан Динкић одређује персонална решења, тј. ко ће бити министар којег ресора.

За Нову Србију су програми принципи нове владе, важнији од било ког персоналног решења, а то да ли ће Велимир Илић бити министар пољопривреде, неког другог министарства или уопште не, нема право да одређује Млађан Динкић као председник УРС-а, већ једино мандатар Ивица Дачић.

С обзиром на то да се Нова Србија о свим питањима за будућу владу договара са коалиционим партнером СНС, право је питање по чијем налогу се Млађан Динкић бави кадровским решењима у будућој влади и чији је интерес да министар пољопривреде буде неко други, а не Велимир Илић.

У Беграду 02.07. 2012.године

Информативна служба Нове Србије


 

САОПШТЕЊЕ::: 07.05.2012. ХВАЛА БИРАЧИМА

    

 

Нова Србија се захваљује свим члановима и симпатизерима странке који су гласали за листу „Покренимо Србију“ на јуче одржаним парламентаринм изборима. Захваљујући толикој подршци листа за промене „Покренимо Србију“ освојила је највећи број мандата у будућем сазиву Скупштине Србије.

Такође, хвала свим бирачима који су гласали за Нову Србију на локалним изборима и који су подржали Томислава Николића на председничким изборима.

У Беграду 07.05. 2012.године

Информативна служба Нове Србије

Једно мишљење на „Саопштења

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришете користећи свој WordPress.com налог. Одјави се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришете користећи свој Facebook налог. Одјави се /  Промени )

Повезивање са %s